Kom in actie

Zet uw tijd en talenten in voor kinderen in nood

Zip your Lip: De leukste jongerenactie

Samen met andere jongeren 24 uur niets eten om kinderen in ontwikkelingslanden te helpen. Zoek sponsors, zip your lip en laat kinderen in armoede tot bloei komen. Doe mee!

Uw kerk in actie

Kijken we om ons heen, dan zien we een gebroken wereld. Een wereld zoals God het niet heeft bedoeld. In de Bijbel gaan meer dan 2.000 teksten over armoede en onrecht. God wil ons duidelijk iets leren over onze rol in deze gebroken wereld. Maar wat precies? Ontdek samen met ons wat deze Bijbelse boodschap voor u en uw gemeente betekent.

Bedrijven & ondernemers

Ondernemen op wereldniveau met World Vision, betekent niet alleen toegang tot de lokale markt, relatiebeheer, image building en invulling geven aan het MVO-beleid. Ondernemen op wereldniveau betekent ook een extra dimensie voor uw bedrijf, door het te verbinden aan het leven van jonge en kwetsbare kinderen.

Help mee op kantoor

Werk met een roeping. Wat is er nu mooier dan je dagelijks in te zetten om het leven van kinderen tot volle bloei te laten komen? Als je bij ons komt werken, dan kies je daar bewust voor en wil je je ook laten raken.

Help mee op evenementen

Met enthousiasme helpen aan de toekomst van kinderen én te gekke concerten van onze ambassadeurs bijwonen? Wij zijn op zoek naar evenementenvrijwilligers. Je gaat met onze ambassadeurs mee naar de concerten, staat achter de stand en maakt mensen enthousiast over het werk van World Vision. Lijkt je dat wat?