Elizabeth
Elizabeth Lopez, ambassadeur World Vision

Elizabeth Lopez nieuwe ambassadeur World Vision

World Vision heeft een nieuwe ambassadeur! Elizabeth Lopez (winnares Heel Holland Bakt 2021) gaat zich met hart en ziel inzetten voor World Vision met als doel om armoede & honger onder de aandacht te brengen. En dat is hard nodig. Lees en bekijk op deze pagina alles over haar motivatie om zich aan World Vision te verbinden.

Elizabeth wil naast haar liefde voor bakken, het liefste van betekenis zijn voor kwetsbare kinderen overal ter wereld. Daarom verbindt zij zich met veel passie als ambassadeur aan het werk van World Vision én deelt ze haar hart en baktalent met de organisatie. “Juist de bekendheid die ik heb gekregen door mee te doen aan een mooi tv-programma, heeft gemaakt dat ik nu kan doen wat óók mijn passie heeft: mijn talenten gebruiken en inzetten voor kinderen in armoede.”

Het mooiste dat mij is overkomen sinds het winnen van Heel Holland Bakt, is dat ik mijn talent mag gebruiken om impact te maken.
Elizabeth Lopez
Elizabeth YouTube video

Armoede en honger bespreekbaar maken

Elizabeth vindt het van belang dat de onderwerpen honger en armoede bespreekbaar worden gemaakt in gezinnen thuis en op andere plekken, zoals scholen, in Nederland. Elizabeth gelooft dat de kracht van verbinding zich in voedsel en koken heel duidelijk kenmerkt. Elizabeth weet uit eigen ervaring hoe het is om geen eten voor je eigen kinderen op tafel te kunnen zetten. Zij gunt net als World Vision iedereen een leven zonder armoede. Daarom zijn we trots en verheugd dat zij hier concreet handen en voeten aan geeft door zich als ambassadeur aan ons als organisatie te verbinden.

Ik gun alle kinderen ter wereld dat zij veilig mogen opgroeien en dat geen kind honger lijdt.

Meer weten over de activiteiten die we samen met Elizabeth ondernemen? Bezoek daarvoor deze pagina. Hier zullen we regelmatig updates plaatsen.