Elizabeth Lopez is ambassadeur voor World Vision

"Het mooiste dat mij is overkomen sinds het winnen van Heel Holland Bakt, is dat ik mijn talent mag gebruiken om impact te maken."

Elizabeth Lopez

  

Samen met onze ambassadeur Elizabeth Lopez, winnares van Heel Holland Bakt 2021, hebben we een heel bijzonder bakboekje voor je gemaakt. Speciaal voor kinderen, maar ook leuk voor jezelf:

Bakboek Elizabeth Lopez

Bak de wereld rond met Elizabeth: Wereldse weetjes en recepten voor kinderen.

Dit bakboekje staat vol kindvriendelijke stap-voor-stap recepten én interessante wereldse weetjes. Zo wordt (samen) bakken een leuke manier om meer te leren over thema’s als armoede en honger. En dat eten iets is om dankbaar voor te zijn en verantwoord mee om te gaan. Elizabeth: “De reden dat ik aan dit bakboekje heb meegewerkt, is dat ik het heel belangrijk vind om naast mijn eigen gezin ook andere gezinnen in Nederland er bewust van te maken dat bepaalde dingen niet vanzelfsprekend zijn. Ik hoop dat dit bakboekje veel gebruikt zal worden en dat mensen thuis het gesprek aan zullen gaan over voeding, honger en kwetsbare kinderen in armoede.”

Helaas is deze actie afgerond en kun je geen gratis boekje meer aanvragen. 

Blijf op de hoogte

Houd deze pagina ook in de gaten voor updates en alle activiteiten die we samen met Elizabeth ondernemen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws rondom onze nieuwe ambassadeur? Schrijf je dan nu in voor de digitale nieuwsbrief van World Vision.

Elizabeth

 

 

“Ik gun alle kinderen ter wereld dat zij veilig mogen opgroeien en dat geen één kind honger lijdt.”

Elizabeth YouTube video

Elizabeth zet armoede en honger op de kaart

Onze nieuwe ambassadeur Elizabeth Lopez (winnares Heel Holland Bakt 2021) gaat zich met hart en ziel inzetten voor World Vision met als doel om armoede & honger onder de aandacht te brengen. En dat is hard nodig. Lees en bekijk op deze pagina alles over haar motivatie om zich aan World Vision te verbinden.