Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Wij brengen kinderen duurzaam tot bloei

We geloven in verandering, want World Vision pakt de oorzaken van armoede en onrecht aan. Dat vinden wij duurzaam. Dat doen we door ook te luisteren naar de kinderen die in armoede leven. Wat zijn hun dromen? Wat zijn hun wensen? Wij willen dat hun leven tot volle bloei komt. En we zien dat deze aanpak werkt!

Wat maakt de sponsorprogramma's van World Vision anders? 

We komen op voor de rechten van kinderen! Kinderen in armoede zijn zo kwetsbaar. Met uw sponsoring geeft u een kind hoop én liefde! 

Wij maken geen onderscheid naar geloof, ras of politieke voorkeur. Wij willen Jezus' liefde delen met elk kind en daardoor komen we in de meest moeilijke gebieden! 

We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van uw hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en is hulp van buitenaf niet meer nodig!


Impact Op Omgeving

Sponsorprogramma's

World Vision Nederland heeft de volgende sponsorprogramma's: 


Deel artikel