Sponsor een kind!

Elk kind tot bloei! Dat is waar World Vision met hart, hoofd en handen aan werkt. Samen met u als sponsor kunnen we het leven van kinderen én hun omgeving blijvend veranderen.Kinderen zijn kwetsbaar 

Uga -m -lKinderen in armoede zijn kwetsbaar. Een kind dat geen toegang heeft tot schoon drinkwater, goede gezondheidszorg of voldoende voedsel ontwikkelt zich niet goed. Opgroeien in een omgeving van armoede, of een plek waar het niet veilig is, tekent een kind voor de rest van zijn of haar leven! Wij vinden dat elk kind een leven verdient dat tot bloei kan komen. Dat ze veilig opgroeien, zichzelf verder ontwikkelen, liefde ervaren en doorgeven. 


Kindsponsoring via World Vision 

Afrika -wvmedew -wvlogo -lDit doen wij door middel van onze sponsorprojecten! Want met uw sponsorbijdrage investeert u niet alleen in de toekomst van uw sponsorkind, maar ook in het projectgebied! Maar waarom zou u een kind sponsoren via World Vision? Omdat: 

  • we investeren in kinderen: Zij zijn de toekomst van een gebied, van het land! Als we investeren in kinderen, heeft dat impact op de ontwikkeling van een land! 
  • we geen onderscheid maken: Het maakt voor ons niet uit welk geloof, ras of politieke voorkeur een kind of zijn/haar familie heeft. Elk kind heeft het recht op een leven dat tot bloei kan komen! Daardoor kunnen we in gebieden werken, waar andere organisaties niet komen. 
  • ontwikkeling doorgaat als wij weg zijn: World Vision helpt niet alleen uw sponsorkind, maar ook de familie en omgeving. We trainen de lokale bevolking, zodat zij niet afhankelijk blijven van onze hulp. Na zo'n vijftien jaar nemen we afscheid van een project en kunnen mensen zelfstandig verder. Een prachtig voorbeeld daarvan is ons project in Guatemala (zie video). 

Doet u mee? 


Ik ben veranderd dankzij World Vision en mijn sponsor. Ik zou willen dat ieder kind zo’n zelfde kans krijgt! - Sergio


Wanneer u sponsor wordt, krijgt u post van uw sponsorkind, updates van het programma en elk jaar kunt u uw sponsorkind verrassen met onze eindejaarsgroet. Bent u enthousiast geworden? Verander vandaag nog het leven van een kind, de familie en omgeving in Ethiopië, Oeganda, India of Indonesië en word sponsor! 

Ja, ik word sponsor!

 

 


Deel artikel