Sponsor een kind!

Elk kind tot bloei! Dat is waar World Vision met hart, hoofd en handen aan werkt. Samen met u als sponsor kunnen we het leven van kinderen én hun omgeving blijvend veranderen.

Een goede keus

Vanaf het moment dat u een kind sponsort kunt u zelf zien hoe uw sponsorkind opbloeit. Het is bijzonder om te zien dat een uitzichtloze situatie verandert in een leven met een hoopvolle toekomst. Kinderen zijn vaak het grootste slachtoffer van armoede en onrecht. Daarom zorgt World Vision dat juist zij gezond en veilig kunnen opgroeien. Dat doen we met respect voor de lokale bevolking. We werken met hen samen, tot ze op eigen kracht verder kunnen opbloeien. We hebben veel ervaring en kennis in huis en bundelen onze krachten met overheden en partners als Unicef en het Wereldvoedselprogramma. Uw geld besteden wij zorgvuldig en verantwoord. We hebben het CBF-keurmerk en dankzij onze ANBIregistratie is uw sponsorbijdrage ook nog aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Een steen in de vijver


Ik vind het leuk om een onderdeel te zijn van dit gezin en een verschil te kunnen maken. - sponsor Ellen Wiersma


Uw sponsorkind kan naar school om te leren en naar de dokter als het ziek is. Het krijgt extra hulp, een warme deken, extra voedsel of een verjaardagscadeautje. Allemaal dankzij uw sponsorbijdrage. Maar we doen meer met uw geld. We zorgen voor beter onderwijs, we helpen ouders om voor meer inkomen te zorgen en we werken aan schoon drinkwater en goed sanitair. Zo profiteert niet alleen uw sponsorkind, maar ook het gezin van uw bijdrage. Sterker nog, de hele gemeenschap komt tot bloei.


Enthousiast geworden? Verander vandaag nog het leven van een kind en word sponsor! Klik hier


Deel artikel