Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Vrijwilliger kerken

Ben je enthousiast en wil je je graag voor het goede doel inzetten? Heb je affiniteit met kerken? Krijg je energie van het betrekken van mensen bij ontwikkelingswerk? Dan is World Vision op zoek naar jou!

Helpen op de afdeling Fondsenwerving - Kerken

Ook dit jaar willen we het leven van nog meer kinderen in armoede tot bloei brengen. Op dit moment zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons helpt om kerken telefonisch te benaderen om ons werk onder de aandacht te brengen. Er zijn allerlei interessante mogelijkheden waarop kerken ons werk kunnen steunen. Vind jij het leuk om kerken hier enthousiast voor te maken? 

Flexibele werktijden

Heb je een aantal uur per week beschikbaar, dan kunnen we je hulp ontzettend goed gebruiken. Het definitieve aantal uren dat je bij ons vrijwilligerswerk gaat doen is in overleg en kan verspreid worden over meerdere dagen. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort, maar ook thuiswerken hoort tot de mogelijkheden. 

World Vision biedt jou: 

World Vision is gewend aan het werken met vrijwilligers. Wij bieden je een goede begeleiding door de medewerkers van World Vision. Reiskosten worden vergoed.

Wij vragen van jou: 

  • Betrokkenheid bij ontwikkelingswerk;
  • Kennis van de kerkelijke kaart van Nederland;
  • Duidelijke en vriendelijke telefoonstem;
  • Doorzetter;
  • Enthousiasme, professionaliteit, flexibiliteit en zelfstandigheid.

Interesse?

Stuur dan vandaag nog een mail naar annelieke_dorst@worldvision.nl. Je kunt ook bellen naar 033-4643444. 


Deel artikel