Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Accountmanager Fundraising Nederland

Krijg jij energie van het verbinden van mensen? Wil jij graag in Nederland aan de slag om mensen in kerken en op evenementen in beweging te zetten voor kinderen in nood? Ben je resultaatgericht én niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Kinderen in armoede verdienen een leven dat tot bloei komt. World Vision wil kinderen in ontwikkelingslanden helpen door ze te voorzien van schoon water, goed voedsel, medische voorzieningen, scholing en een veilige leefomgeving. World Vision Nederland is onderdeel van een van de grotere particuliere ontwikkelingsorganisaties ter wereld. 

World Vision Nederland is een christelijke ontwikkelingsorganisatie, bestaat uit 20 medewerkers, heeft eigen programma's en verwerft op autonome wijze de eigen inkomsten in samenwerking met andere hulpverleningsorganisaties. Om de inkomstenstroom de komende jaren uit te bouwen, zijn we op zoek naar jou! 

Jouw rol

Alg -handen -lJe richt je op het verbinden van bestaande (middelgrote en grotere) donoren en het werven van nieuwe donoren. Daarbij ligt allereerst het accent op het leggen van relaties met kerken, sprekers en ambassadeurs. 

De nieuwe donoren werf je door het organiseren van kerkdiensten, evenementen met ambassadeurs en presentaties tijdens christelijke evenementen. Je bent naar buiten toe mede het gezicht van de organisatie. Samen met vrijwilligers zorg je voor een professionele omgeving en de uitvoering van taken. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de activiteiten. Voor de uitvoering kun je gedeeltelijk terugvallen op je collega's, maar zal je ook zelf operationeel aan de slag gaan. 

Welke talent zoeken we? 

Je bent ondernemend, hebt HBO werk- en denkniveau en bent bewogen door de omstandigheden van kwetsbare kinderen. Je staat als actief christen midden in deze wereld.

In de markt heb je bewezen dat je in een soortgelijke functie resultaten kunt bereiken. Met een open houding en belangstelling voor onze donoren wil je weten wat hen beweegt. Je hebt een brede kijk op mensen en situaties en kunt mogelijkheden verbinden en mensen stimuleren. Samen met het team richt je je op het continueren van de huidige inkomstenstroom en durf je te investeren in nieuwe kansen. 

Door jouw zelfstandige en proactieve werkwijze, gecombineerd met een pragmatische insteek, voeg je waarde en resultaat toe aan het team. Je hebt een no-nonsense werkhouding en steekt de handen uit de mouwen! 

Voorwaarden

We zijn op zoek naar een accountmanager voor 32-38 uur per week. De functie is ingedeeld in schaal 7 van het CBS, circa 3500 - 4000 euro o.b.v. 38 uur per week. 

Wil je meer weten? 

Ben jij toe aan een nieuwe waardevolle stap in je carriére en spreekt de vacature je aan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Stuur deze voor 13 april 2017 naar Pieter Hazelhoff via p.hazelhoff@riskchanger.nl of via 06-53910757. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over de functie. 


Deel artikel