Werken bij World Vision

Werk met een roeping. Wat is er nu mooier dan je dagelijks in te zetten om het leven van kinderen tot volle bloei te laten komen? Als je bij ons komt werken, dan kies je daar bewust voor en wil je je ook laten raken.

Ben jij onze nieuwe spreker? 

Heb je hart voor ontwikkelingswerk, zet je graag mensen in beweging én heb je een theologische achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Bekijk hier de vacature. 

Stagiair(e)s gezocht!  

Ben jij op zoek naar een onwijs leuke stage bij een ontwikkelingsorganisatie? Dan moet je bij Zip your Lip, de jongerenactie van World Vision, zijn! Het Zip-team is op zoek naar nieuwe stagiair(e)s die zich van september 2016 t/m januari 2017 in willen zetten voor deze toffe jongerenactie van World Vision. Check hier de vacature. 

Vrijwilliger op kantoor

Een paar uurtjes in de week over? Met enthousiasme bijdragen aan de toekomst van kinderen? Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers voor kerken, scholen en het editen van video's. Klik hier voor de vacatures. 

Evenementenvrijwilliger

Met enthousiasme helpen aan de toekomst van kinderen én te gekke concerten van onze ambassadeurs bijwonen? Wij zijn op zoek naar evenementenvrijwilligers. Je gaat met onze ambassadeurs mee naar de concerten, staat achter de stand en maakt mensen enthousiast over het werk van World Vision. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mailtje naar info@worldvision.nl of bel 033-4643444.

Vacatures in het buitenland

U kunt via de internationale website www.wvi.org reageren op internationale vacatures.

Eisen functies buitenland

  • Twee jaar werkervaring in het buitenland
  • Minimaal een HBO-opleiding
  • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal
  • Overtuigd christen zijn en achter de christelijke overtuiging van World Vision staan
  • Voldoen aan de functie-eisen

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland
World Vision heeft als visie om zoveel mogelijk met lokale mensen te werken. We trainen ze en op deze manier zorgen we ervoor dat ze zelf de kennis krijgen. Daarom is het niet mogelijk om stage te lopen in het veld of om als vrijwilliger te worden uitgezonden.


Deel artikel