Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Werken bij World Vision

Werk met een roeping. Wat is er nu mooier dan je dagelijks in te zetten om het leven van kinderen tot volle bloei te laten komen? Als je bij ons komt werken, dan kies je daar bewust voor en wil je je ook laten raken.

Ben jij onze nieuwe spreker? 

Heb je hart voor ontwikkelingswerk, zet je graag mensen in beweging én heb je een theologische achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Bekijk hier de vacature. 

Stagiair(e) Jongerenmarketing & Communicatie

Ben jij op zoek naar een té gekke stage bij een ontwikkelingsorganisatie? Dan moet je bij Zip your Lip zijn! Ben jij enthousiast, creatief, communicatief sterk en ben jij een echte teamplayer? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Lees hier meer.

Kerkenvrijwilliger 

Je belt kerken om ons werk onder de aandacht te brengen en maakt hen enthousiast om met het thema 'armoede en onrecht' binnen hun kerk aan de slag te gaan. Daarnaast doe je ook de administratieve afwikkeling van de telefoongesprekken. Klik  hier voor de uitgebreide omschrijving van de vacature.

Scholenvrijwilliger 

Je belt scholen om ons werk onder de aandacht te brengen en maakt hen enthousiast voor onze basisschoolvoorstelling WorldVision@School. Daarnaast doe je ook de administratieve afwikkeling van de telefoongesprekken. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mailtje naar  info@worldvision.nl of bel 033-4643444.

Evenementenvrijwilliger

Met enthousiasme helpen aan de toekomst van kinderen én te gekke concerten van onze ambassadeurs bijwonen? Wij zijn op zoek naar evenementenvrijwilligers. Je gaat met onze ambassadeurs mee naar de concerten, staat achter de stand en maakt mensen enthousiast over het werk van World Vision. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mailtje naar info@worldvision.nl of bel 033-4643444.

Vacatures in het buitenland

U kunt via de internationale website www.wvi.org reageren op internationale vacatures.

Eisen functies buitenland

  • Twee jaar werkervaring in het buitenland
  • Minimaal een HBO-opleiding
  • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal
  • Overtuigd christen zijn en achter de christelijke overtuiging van World Vision staan
  • Voldoen aan de functie-eisen

Geen stage of vrijwilligerswerk in het buitenland
World Vision heeft als visie om zoveel mogelijk met lokale mensen te werken. We trainen ze en op deze manier zorgen we ervoor dat ze zelf de kennis krijgen. Daarom is het niet mogelijk om stage te lopen in het veld of om als vrijwilliger te worden uitgezonden.


Deel artikel