Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Betrouwbaarheid

Kinderen gaan weer naar school en zijn gezond. Nieuwe waterpompen worden gebouwd, ouders leren om voor hun kinderen te sparen en boeren draaien meer omzet. Hele dorpen bloeien op. Uw warme betrokkenheid bij de kinderen is van grote waarde! Ontdek het nieuwe jaarverslag en lees met een glimlach hoe kinderen dankzij uw steun opbloeien!

Jaarverslag 2016


Keurmerken

We dragen het CBF-keurmerk, dat aangeeft dat er toezicht is op ons bestuur, beleid, de bestedingen en onze fondsenwerving. Een van de criteria is dat we maximaal 25% van de kosten uitgeven aan fondsenwerving. Daar voldoen wij ruimschoots aan. 

Ook hebben wij een ANBI-verklaring (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat uw sponsorbijdrage, donatie of gift aan World Vision fiscaal aftrekbaar is. (RSIN: 006337429)

CBF-keurmerk    logo ANBI       


Deel artikel