Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Activiteitenkalender

Optredens van onze ambassadeurs, de verschijning van een nieuw boek of onze aanwezigheid op één van de festivals: we houden u graag op de hoogte van onze activiteiten. De komende periode staan er diverse evenementen en tours van onze ambassadeurs op het programma. Bent u erbij?

40 jaar met Rob Favier - Concert met een glimlach
17 en 18 maart 2017 

Al 40 jaar combineert Rob geloof en humor op een unieke manier. Als geen ander weet hij met muziek en cabaret een belangrijke boodschap over te brengen. Zijn jubileum viert hij met twee concerten, in samenwerking met The Choir Company. 

Kortingscode:  Rob23
Meer informatie & tickets

Don Moen - God Will Make A Way: A Night Of Worship and Prayer for Holland
8 en 9 april 2017 

Een unieke worshipavond in musicalvorm, waarin aanbidding, bemoediging en verbinding centraal staan. Don Moen staat bekend om zijn toegankelijke aanbiddingsmuziek die recht uit zijn hart komt. Het wordt een bijzondere avond met een boodschap van hoop.

Kortingscode: united
Meer informatie & tickets 

Adrian Snell - The Passion Unplugged
12 en 13 april 2017

Adrian Snell's 'The Passion' is bij een groot publiek bekend als een meesterwerk, dat de luisteraar meeneemt in een muzikale vertelling van het paasverhaal. Dit jaar uitgevoerd zonder grote band, maar met een sfeervolle combo én The Choir Company.

Kortingscode: passion27
Meer informatie & tickets 


Deel artikel