Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

World Vision in India

5-4-2017

Omdat het werk van meerdere hulporganisaties in India onder druk staat, komen bij ons ook vragen binnen over onze positie in India. Gelukkig kunnen we op dit moment onze activiteiten blijven uitvoeren, zowel in Dharavi als in Miraj. En daar zijn we ontzettend dankbaar voor!

In projectgebied Miraj werken we aan het beschermen van kinderen, economische ontwikkeling, voedselvoorziening en onderwijs.

In projectgebied Dharavi zorgen we ervoor dat kinderen naar school kunnen en dat kinderen toegang hebben tot zorg en hygiëne. Ook pakken we misbruik van vrouwen en kinderen aan.

Een mooi voorbeeld van de hulp die we dankzij onze sponsors kunnen geven, is het verhaal van Rekha uit Miraj. "Na de dood van mijn man was ik alleen. Ik wist niet wat ik moest doen. Mijn kinderen hadden niet genoeg te eten en ik had te weinig geld om hen naar school te laten gaan. We kwamen in het sponsorprogramma terecht en World Vision leerde mij ondernemen. Nu verdien ik genoeg om mijn gezin te onderhouden. Dit is allemaal mogelijk omdat World Vision onze tranen veranderde in vreugde".

Gebed voor het werk in India 

Veel kinderen in India zijn kwetsbaar en hebben onze hulp hard nodig. We zijn dankbaar dat we in India in 60 jaar tijd het leven van 26,1 miljoen kinderen in 6252 projectgebieden hebben veranderd. En dat willen we graag blijven doen! Ons hart gaat uit naar de kinderen, die deze hulp nog niet (of niet meer) krijgen. Bidt u mee dat we de kans krijgen om met elkaar als organisaties zoveel mogelijk kwetsbare kinderen in India te helpen?! 


Deel artikel