Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Noodhulp Mexico-Stad

22-9-2017

Mexico is voor de tweede keer in nog geen twee weken tijd getroffen door een verwoestende aardbeving. Onder meer de hoofdstad Mexico-Stad is zwaar getroffen. In dit nieuwsbericht leest u de reactie van World Vision Internationaal.

World Vision Mexico startte direct met het verlenen van noodhulp aan de slachtoffers van de aarbevingen in Mexico-Stad. We werken in 12 opvangplekken in de stad, we delen voedsel en medicijnen uit aan kinderen en hun families. Kinderen zijn het meest kwetsbaar en daarom heeft World Vision op verschillende locaties Child Friendly Spaces - kindvriendelijke opvangplekken- geregeld.

Ook zijn er 300 vrijwilligers opgeleid, waaronder 20 psychologen, die de kinderen bijstaan in het verwerken van alles wat ze hebben meegemaakt en hen ook medische verzorging geven.


Deel artikel