Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Feestelijke heropening kantoor Dembia

2-3-2017

Nadat ons kantoor in Dembia, Ethiopië, afgelopen zomer verwoest werd, heeft het team hard gewerkt om alles weer op de rit te krijgen. Afgelopen vrijdag vierden we dat het gebouw is herbouwd en dat we daardoor de kinderen beter en sneller kunnen helpen en beschermen! Dankbaarheid overheerst!

Feestelijke openingTijdens een feestelijke ceremonie vierden het team, de lokale overheid en de inwoners dat er weer een gebouw staat en dat we daardoor de kinderen beter en sneller kunnen helpen. In een eerder stadium zijn onze collega's alweer begonnen met het bezoeken van de kinderen. We zijn dankbaar dat ons team in Dembia nu ook weer de gebouwen en de middelen heeft om de andere activiteiten zoals het opzetten van trainingen op een goede manier uit te voeren.

Feliciteer het Dembia-team 

U kunt nu ook weer kaarten en brieven sturen naar de kinderen. Als u het leuk vindt kunt u ook een felicitatie (in het Engels) voor het Dembia-team naar ons toesturen via sponsoring@worldvision.nl. Wij sturen deze dan door naar onze collega's!

Fantastisch dat we samen het werk in Dembia weer volledig op kunnen pakken, zodat we samen met u het leven van de kinderen in Dembia voorgoed kunnen veranderen!


Deel artikel