Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


Ontwikkelingsorganisaties blij met inzet politiek voor internationale samenwerking

16-1-2017 Ontwikkelingsorganisaties Cordaid, EduKans, Light for the World, Red een Kind, Wilde Ganzen, WorldVision en ICCO zijn blij met de inzet van het CDA om meer middelen vrij te maken voor internationale samenwerking.

Lees verder
Jennifer gaat iedere zondag naar de kerk

7 verhalen van hoop

5-1-2017 2017. Een jaar waarin we samen met u weer het verschil willen maken voor kinderen in nood! En dat is hard nodig, want de wereld staat nog steeds in brand. Maar dankzij alle sponsors konden we afgelopen jaar ook de wereld van vele kinderen veranderen. En daar zijn we dankbaar voor! We hebben voor u zeven mooie verhalen, die u en ons ook weer hoop geven voor het nieuwe jaar…

Lees verder
LogoWV

Bereikbaarheid rondom feestdagen

28-12-2016 Donderdag 29 en vrijdag 30 december is ons kantoor gesloten en zijn we niet bereikbaar. Maandag 2 januari zijn we er weer en zijn we zowel telefonisch als per e-mail weer bereikbaar voor al uw vragen. We wensen u een mooie jaarwisseling en een gezegend nieuwjaar toe!

Lees verder
Kudzai moet iedere dag een uur naar school lopen

Kerst zonder honger-wensen uit Zimbabwe

22-12-2016 Ondanks de droogte door El Niño hebben de kinderen in Zimbabwe erg veel zin in Kerst. Het land is door El Niño op verschillende manieren getroffen, maar de kinderen hebben nog steeds hoop op een mooie Kerst. Wij hebben aan Kudzai en Yolanda gevraagd wat hun kerstwens is...

Lees verder
Wij geven ondervoede kinderen Plumpy'nut

Kerst zonder honger

16-12-2016 "Ik loop door het ondervoedingscentrum. Eén kind in het bijzonder trekt mijn aandacht. Het is de kleine Nyalang, die bij haar moeder op schoot zit. Met grote ogen kijkt ze mij aan. Mijn collega meet haar arm op. Veel te dun. Als deze kleine niet snel voedselhulp krijgt, overleeft ze het niet.

Lees verder
De gevluchte Rahaff (5 jaar)

World Vision geeft families in Aleppo warmte

16-12-2016 Richard Stearns, directeur van World Vision Amerika: “Terwijl wij druk zijn met de feestdagen, worden families en kinderen in Aleppo mishandeld. En dat is verschrikkelijk.”

Lees verder
 1 2 3 4 5 6