Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


Deborah Dapamerang - WV Staff

Eerste prijs voor schoolproject in sponsorprogramma Sambas

17-3-2014 Uit handen van de Indonesische regering ontving World Vision-medewerker Deborah een MDG Award. De MDG Awards zijn een nationaal initiatief van de Indonesische regering en een waardering voor organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van het land. Millenniumdoel 2, ‘In 2015 gaan alle jongens en meisjes naar school’, is één van de doelen waar World Vision zich voor inzet in het sponsorprogramma in Sambas en waar het nu in de vorm van een award extra waardering voor krijgt.

Lees verder
WithSyrie

Wereldwijde wake voor Syrië op 3e verjaardag crisis

11-3-2014 Aan de vooravond van de derde verjaardag van de Syrië Crisis komen duizenden mensen in meer dan 30 landen bij elkaar in solidariteit met de Syrische bevolking. In Nederland zal dat zijn op 13 maart van 19.30 - 21.00 bij het Rijksmuseum in Amsterdam.

Lees verder
Watervoorziening -World -Vision -Filipijnen

"Ons huis is gerepareerd, in het dorp is weer drinkwater"

10-3-2014 Afgelopen week was Henri van Eeghen, actievoorzitter van SHO/Giro555, op de Filipijnen en bezocht daar de 30-jarige Jennifer, haar man en twee kinderen. Jennifer nam hem onder andere mee naar de waterinstallatie in het dorp, die World Vision daar geplaatst heeft...

Lees verder
Nenita vertelt haar verhaal

RTL-reportage over World Vision op de Filipijnen

10-3-2014 Vrijdag deed RTL Nieuws verslag vanuit de Filipijnen, waarbij de film crew één van de projecten van World Vision bezocht. Verslaggever Koen de Regt ontmoette daar onder andere de 48-jarige Nenita. Ze is 48 jaar en heeft de zorg voor zes kinderen. Haar man woont niet meer bij haar. Nenita werkte op de kokosnootplantage en is nu haar werk kwijt.

Lees verder
SHO Filipijnen rapport maart 2013

Tot nu toe honderdduizenden Filipino´s geholpen met geld Giro555

6-3-2014 Dankzij de giften van mensen in Nederland hebben honderdduizenden mensen in de Filipijnen de eerste maanden na de tyfoon levensreddende hulp ontvangen. Van de totale opbrengst die binnenkwam voor de actie ‘Help slachtoffers ramp Filipijnen’ is tot nu toe bijna een kwart - 8,6 miljoen euro - besteed.

Lees verder
Distributie van noodhulppakketten

Ruud op de Filipijnen

6-3-2014 Wat is het effect van de noodhulp die World Vision in de afgelopen maanden gaf en nu nog steeds geeft? Ruud van Eijle, de directeur van World Vision, is op dit moment op de Filipijnen om het met eigen ogen te zien.

Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...