Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


De familie van Kelvin

Blog: Familie de Jonge op bezoek bij Kelvin

28-10-2016 Deze zomer is familie de Jonge op bezoek geweest bij hun sponsorkind Kelvin in Oeganda. Hier hebben ze het werk, dat World Vision kan doen dankzij hun hulp, met eigen ogen kunnen zien. Ze delen de mooiste momenten met ons in hun blog...

Lees verder
World Vision deelt noodhulpgoederen uit in het vluchtelingenkamp

Water, voedsel en bescherming voor kinderen Mosul en The Berm

21-10-2016 De aanval op de Iraakse stad Mosul gaat maar door. Naar schatting loopt meer dan een half miljoen kinderen gevaar. En in The Berm, een vergeten stuk in Jordanië, hebben 50.000 kinderen dringend hulp nodig. Tijd dus om onze werkzaamheden verder op te schalen!

Lees verder
Fatima bij Abeer op kantoor

Fred bij de vluchtelingen: "Vandaag straalt ze gelukkig"

17-10-2016 Wat doet het mentaal met je als je moet vluchten? Als je alles achter moet laten en in een land terecht komt waar je de taal niet spreekt, de weg niet weet en geen werk meer hebt. Dan word je toch depressief? Collega Fred ontmoette de gevluchte Faeeza en haar 10-jarige dochtertje en schreef een blog over hun ontmoeting.

Lees verder
Noodhulp DRA

Wereldvoedseldag: aandacht voor slachtoffers El Niño

14-10-2016 Zondag 16 oktober is het Wereldvoedseldag! Een goed moment om stil te staan bij landen als Ethiopië, Somalië en Zimbabwe. Hier strijden mensen elke dag tegen de gevolgen van klimaatverandering, die hun voedselzekerheid bedreigt.

Lees verder
Verwoestingen door orkaan Matthew

World Vision in actie voor slachtoffers orkaan Matthew

7-10-2016 John Hasse, directeur World Vision Haïti: “We hebben nog geen getallen, maar we verwachten dat er miljoenen mensen getroffen zijn door de orkaan. We zien enorm veel overstromingen en windschade. We hebben ook meldingen gehoord over beschadigde kerken, ziekenhuizen en klinieken. De wind was zo sterk, dat de daken eraf vlogen! ”

Lees verder
De kinderen zijn hartstikke blij met hun speelgoed

Festival voor geluk

6-10-2016 “Je komt morgen toch weer terug, zodat we weer samen kunnen spelen?!” Afgelopen week heeft World Vision samen met het Syria Relief and Development (SRD) een festival georganiseerd. Het Festival voor Geluk werd georganiseerd voor kinderen uit twee vluchtelingenkampen in Syrië. In beide kampen kwamen er meer dan 200 jongens en meisjes naar het feest toe! Het festival zorgde ervoor dat de jongens en meisjes weer een glimlach op hun gezicht hadden.

Lees verder
 1 2 3 4