Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


Van L Naar R Amina Mgeni (Cluster Manager World Vision Tanzania ), Dr Seif (burgemeester ), Nel , Henny En Margreeth . (2)

Seif, de dokter én burgemeester in Isanga, Tanzania

19-7-2017 Aan het begin van ons bezoek aan Isanga ADP ontmoetten we de dokter én burgemeester van Maswa district, waaronder Isanga valt. Hij begroet ons hartelijk met een Nederlandse ‘goedendag’.

Lees verder
Advocay - Cambodja

Vacature stage jongerenmarketing & communicatie

6-7-2017 Ben jij enthousiast en wil je je graag voor het goede doel inzetten? World Vision heeft een vacature voor een mooie stage.

Lees verder
De ravage is groot

Projectgebied Bandarban getroffen door overstromingen

30-6-2017 In de afgelopen twee weken is Bangladesh getroffen door overstromingen. Ook het projectgebied Bandarban is hierdoor geraakt. 160 mensen overleefden de ramp niet, waaronder ook een sponsorkind. En duizenden mensen zijn alles kwijtgeraakt.

Lees verder
1

Kind op de vlucht: een verhaal aan de hand van 16 foto's

20-6-2017 Wereldvluchtelingendag- Hoe zou je leven eruit zien, als je door de ogen van een kind op de vlucht zou kijken? In Libanon vroegen we kinderen om het ons te laten zien. En dit is wat ze met ons willen delen...

Lees verder
Khatema doet nu extra haar best op school, want ze wil graag juf worden

9-jarige Khatema gered van kindhuwelijk

9-6-2017 Op je negende uitgehuwelijkt worden? Je kunt het je niet voorstellen. Toch weet Khatema uit Afghanistan hoe het voelt. Twee jaar geleden is haar 12-jarige zus in ruil voor geld uitgehuwelijkt aan een vriend van haar vader. Hetzelfde lot stond Khatema ook te wachten...

Lees verder
Sagar voelt zich weer veilig thuis

Een veiliger thuis voor sponsorkind Sagar

1-6-2017 Sponsorkind Sagar, 7 jaar: "Er was geen plek dichtbij huis om ons te wassen en om naar de wc te gaan. We moesten daarvoor de jungle in. Door de schorpioenen en de slangen in het gras, voelde ik me niet veilig. Ik was steeds bang dat ik gebeten zou worden."

Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10