Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


Ntjam Rosie

Actiedag ebola-ramp in volle gang!

28-11-2014 Bekende Nederlanders in het belpanel, de hele dag door updates op het journaal en zelfs schoolklassen die geld komen brengen. De actiedag tegen de ebola-ramp is in volle gang!

Lees verder
Aminata uit Sierra Leone

Aminata uit Sierra Leone: “Niemand kwam terug”

26-11-2014 Ze verdwenen één voor één met de ambulance. En niemand kwam terug. Het verhaal van de twaalfjarige Aminata uit Sierra Leone zorgt voor tranen en laat ons allemaal zien waarom ebola hele samenlevingen ontwricht en diepe sporen nalaat. Maar het is ook een verhaal van een sterke jonge vrouw, dat het verdient om gehoord te worden.

Lees verder
Actiedag Giro555

Nationale Actie Giro555 vrijdag uitgezonden via televisie en radio

25-11-2014 De grote inzamelingsactie van de nationale actieweek Stop Ebola wordt vrijdag a.s. via nationale televisie en radio uitgezonden. Dat laten NPO, RTL, SBS en de samenwerkende hulporganisaties weten.

Lees verder
Aankomst Karel Doorman

Hulpgoederen uit Nederland komen aan in Liberia

25-11-2014 Organisaties, aangesloten bij giro555, helpen bij het distribueren van de hulpgoederen die door het Nederlandse Marineschip Karel Doorman naar Liberia zijn gebracht en vandaag verder gelost gaan worden in de hoofdstad Monrovia.

Lees verder
25 Jaar Childs Foto

25 jaar Rechten van het Kind: 'Waar zijn de rechten die jullie ons beloofden?'

20-11-2014 Een feestje! Precies 25 jaar geleden is het VN Verdrag over Kinderrechten aangenomen. Helaas leven nog steeds miljoenen kinderen in armoede. Ze maken geweld of misbruik mee en kunnen niet naar school of een ziekenhuis. Dat zeggen tenminste de kinderen zelf tegen World Vision. ‘Waar zijn de rechten die jullie ons beloofden?’

Lees verder
Begrafenis ebola-slachtoffer

Bruno in Sierra Leone: “Ik voel het chloor op mijn gezicht, mijn ogen en lippen”

14-11-2014 Onze collega Bruno is in Sierra Leone om te zien wat de impact is van ebola. Zijn indrukwekkende ervaringen deelt hij met ons via zijn blog.

Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...