Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


Cystine Carreon bij World Vision

Filipijnen: "Thank you Holland"

16-9-2014 "Ik heb me erg verheugd op het bezoek aan het werk van hulporganisatie World Vision. Ik ga met hen een huizenbouw programma volgens het Build Back Better principe bekijken. Ik ben daar erg enthousiast over en ben benieuwd wat het precies inhoudt."

Lees verder
Kleuteronderwijs Zimbabwe

Stem 25.000 kinderen in Zimbabwe naar school!

15-9-2014 In één dag ervoor zorgen dat 25.000 kinderen in Zimbabwe naar school kunnen en goed onderwijs krijgen...?

Lees verder
Noodhulppakketten voor gezinnen in Irak

Ruim 300 gezinnen geholpen in Irak

11-9-2014 World Vision heeft ruim 300 gezinnen voorzien van noodhulppakketten in Irak. Deze pakketten zijn gevuld met hygiëne artikelen voor de familie, kleding, spullen voor baby’s en speelgoed voor de kinderen.

Lees verder
Verloskundigen Creation in actie tegen moeder- en kindersterfte

Verloskundigenpraktijk Creation nieuwe ambassadeur Sterke Start

10-9-2014 “Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zich ervan bewust zijn dat de zorg die wij bieden niet vanzelfsprekend is”. Verloskundigen Rosanne, Lydia, Tineke, Corianne en Lieneke van verloskundigenpraktijk Creation zijn ambassadeur geworden van de Sterke Start-campagne.

Lees verder
World Vision strijdt tegen Ebola

World Vision strijdt tegen Ebola

5-9-2014 Het dodelijke ebola-virus grijpt om zich heen in West-Afrika en is de zwaarste uitbarsting van het virus wereldwijd. Het aantal doden is gestegen tot meer dan 1900. World Vision is actief in Sierra Leone, Niger, Senegal, Ghana en Mauritanië. Landen die al getroffen zijn, of dreigen getroffen te worden.

Lees verder
Tekst op de borden: ‘Hallo Nederland. Bedankt voor jullie hulp. God zegene jullie.’

Feest in Adicca: onze hulp is niet meer nodig

4-9-2014 Stoppen met ontwikkelingswerk, omdat het niet meer nodig is! Na vijftien jaar neemt World Vision afscheid van het project Adicca, in Guatemala en daar zijn we heel blij mee. Sinds 1999 werkte World Vision samen met de lokale gemeenschap aan duurzame verandering en verzelfstandiging, die doorgaat als wij weg zijn.

Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7 8