Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


Elk kind tot bloei

Dankjewel Dick Bruna!

18-2-2017 Al tientallen jaren draagt World Vision trots het logo van Dick Bruna, omdat we allebei dezelfde visie hebben: kinderen tot bloei brengen. Dankjewel voor al je inzet Dick!

Lees verder
Groeten vanuit Dharavi, India

De groeten van de sponsorkinderen

9-2-2017 Zoals elk jaar, gingen er ook afgelopen november dozen vol met kerstkaarten naar de sponsorkinderen in de projecten. De kaarten werden met enthousiasme ontvangen en dat hebben onze collega’s op beeld vastgelegd. Bekijk de mooie beelden, waarin sponsorkinderen u bedanken én u terug groeten!

Lees verder
Plumpy 'nut World Vision

Uw bijdrage heeft levens gered in Angola

9-2-2017 “We kunnen niet alle problemen oplossen, maar we gaan hier heel wat levens van kinderen redden!” Afgelopen maanden voerden we actie tegen honger. Collega Brenda bezocht een ondervoedingsproject in Angola en zag met eigen ogen hoe uw bijdrage levens redt! Ze deelt haar ervaringen in een indrukwekkende blog…

Lees verder
LogoWVI

World Vision-medewerker Gaza bepleit zijn onschuld in rechtszaak

2-2-2017 Vandaag heeft World Vision-medewerker Mohammad El Halabi in de rechtbank gezegd dat hij onschuldig is. El Halabi wordt beschuldigd van steun aan terreurorganisatie Hamas. Een verschrikkelijke aanklacht, want we veroordelen iedere vorm van steun aan terrorisme of aan terroristische activiteiten. Tot op de dag van vandaag hebben we geen inhoudelijk bewijs voor de aanklacht gezien en we geloven dan ook in de onschuld van Mohammad.

Lees verder
Noodhulp World Vision in Ethiopië

Dutch Relief Alliance blijft ook in 2017 noodhulp bieden

30-1-2017 De Dutch Relief Alliance (DRA), een samenwerkingsverband van 14 Nederlandse hulporganisaties, gaat ook in 2017 door met het bieden van noodhulp.

Lees verder
Shahed met haar kindje

Syrische vluchteling: “Ik smeek je om mijn verhaal te vertellen”

30-1-2017 “Ik was zestien toen we uit Syrië weg vluchtten. Toen we in Turkije aankwamen werd ik door mijn ouders uitgehuwelijkt.” Ik ben diep onder de indruk van het verhaal van Shahed. Met smekende ogen kijkt ze me aan. “Je moet mijn verhaal vertellen aan andere mensen.”

Lees verder
 1 2 3 4 5 6 7