Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Nieuws

World Vision werkt in meer dan 100 landen. Dat betekent dat waar ter wereld ook iets gebeurt, World Vision ter plekke is, of snel ter plaatse kan zijn. Wij houden u graag op de hoogte.


Eindelijk kunnen we de kinderen weer bezoeken

Goed nieuws uit projectgebied Dembia

1-12-2016 Begin augustus werd ons kantoor in Dembia (Ethiopië) verwoest. Van het kantoor en de spullen bleef weinig over. Een grote tegenslag voor ons Dembia-team en alle kinderen in het gebied. Gelukkig hebben we vandaag goed nieuws!

Lees verder
Dankzij Hand in Hand en World Vision hebben ze weer schoon water

Hand in Hand voor Syrië

25-11-2016 Wij zijn trots op onze samenwerkingspartner Hand in Hand! Hand in Hand helpt kwetsbare bewoners in Syrië door hen schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en toiletartikelen te geven.

Lees verder
Betere zorg in Tanzania dankzij gerenoveerde kliniek!

Betere zorg in Tanzania dankzij gerenoveerde kliniek!

22-11-2016 Het gebouw was na tientallen jaren te klein, zeer verouderd en de zorg werd slechter. De Mwabomba-kliniek in Tanzania was dringend aan renovatie toe. En we hebben heel goed nieuws, want de kliniek is gerenoveerd! En daardoor kunnen we maandelijks 100 kinderen meer helpen!

Lees verder
Asana (links) en Aditi (rechts) op de wip

De internationale Dag van de Rechten van het Kind in praktijk

20-11-2016 Vandaag op 20 november vieren we internationaal de Dag van de Rechten van het Kind. En deze aandacht voor kinderrechten is ontzettend belangrijk. Want elk kind heeft recht op onderwijs, een gezond leven en een veilige omgeving. Benieuwd hoe we dat in India met uw steun realiseren?

Lees verder
Noodhulp World Vision in Ethiopië

Tweede Kamer wil 60 miljoen voor noodhulp

14-11-2016 Goed nieuws! De Tweede Kamer heeft het kabinet gevraagd om komend jaar 60 miljoen beschikbaar te stellen aan de de Dutch Relief Alliance (DRA), de alliantie van Nederlandse organisaties die noodhulp verleent bij rampen en conflicten. En daarmee kunnen we nog veel meer kwetsbare mensen helpen!

Lees verder
Bezoek Henk Fonteyn Libanon

Henk in Libanon: "Niemand kan je je waarde afnemen"

8-11-2016 “Hun huizen vernietigd, hun oogst verwoest, hun scholen tot puin gebombardeerd. En toch blijven het vaak ver van mijn bed verhalen en beelden. Tot het persoonlijk wordt...”

Lees verder
 1 2 3 4 5