Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

WorldVision@school

Optreden op een podium doe je als kind niet iedere dag. Soms zelfs maar één keer in je leven. Het is dan ook een bijzonder moment en een blijvende herinnering. Helaas kost het behoorlijk wat voorbereiding, inspanning en extra tijd voor de school om dit te organiseren. De wil is er, maar aan die tijd ontbreek het vaak. WorldVision@School neemt al het werk over, terwijl de kinderen genieten van deze fantastische ervaring. Een win-win situatie dus. Het project wordt nog waardevoller omdat het heel leerzaam is en ook nog eens voor een goed doel! WorldVision@School is onderdeel van World Vision. Een uniek project!

Een voorstelling met het kind als ster van de avond

Met het WorldVision@School project geven we kinderen een onvergetelijke ervaring. We laten hen stralen op het podium en leren hen tegelijkertijd van alles over de rechten van het kind.

WorldVision@School is:

  • Gratis!
  • Kant- en-klare voorstelling (inclusief leuke en bruikbare lessuggesties)!
  • Leuk, leerzaam en voor een goed doel!

Kijk op onze speciale WorldVision@School website voor meer informatie.


Deel artikel