Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Scholen

Leerlingen als wereldburgers. Door met uw school mee te doen aan één van onze acties krijgen jongeren en kinderen een onvergetelijke ervaring en worden zij zich bewust van de problematiek in ontwikkelingslanden.

Zip your Lip

Samen met andere jongeren 24 uur niets eten om kinderen in ontwikkelingslanden te helpen. Zoek sponsors, zip your lip en laat kinderen in armoede tot bloei komen. Ieder jaar doen zo'n honderd scholen en groepen mee met deze wereldwijde actie. Doe ook mee! Klik hier voor de website van Zip.

WorldVision@School

World Vision komt graag op uw basisschool met de gratis voorstelling WorldVision@School. Samen met een docente van World Vision gaan de kinderen zingen, dansen, rappen en acteren. Alle talenten komen aan bod. En 's avonds stralen zij als échte sterren op het podium. Ondertussen hebben ze van alles geleerd over hoe kinderen in andere landen leven. Een onvergetelijk feest voor kinderen, ouders en leerkrachten! Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar de website.


Deel artikel