Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Jeugd

Bent u op zoek naar een inspirerende invulling voor de zondagschool, kinder- of tienerclub? Met de jeugd meedoen aan één van onze activiteiten, is voor kinderen én jongeren een onvergetelijke ervaring.

Zingen en dansen met de kinderen 

En.... actie!WorldVision@School is het gratis zang- en dansproject voor kinderen. Samen met de kinderen maken we een spetterende kindervoorstelling, waarin ze zingen, dansen, acteren én meer leren over armoede. Kijk op www.worldvisionatschool.nl voor meer informatie, foto's en video. 

Vasten met de tieners 

Xperiencetour SassenheimVoor tieners organiseren wij de wereldwijde actie Zip your Lip. Samen met andere jongeren 24 uur niets eten om kinderen in ontwikkelingslanden te helpen. Een hele toffe uitdaging om samen met vrienden te ondernemen en tegelijkertijd bezig te zijn met de wereld om hen heen. Kijk voor filmpjes, blogs en meer informatie op www.zipyourlip.nl


Wilt u meer informatie over (één van) deze toffe acties? Klik dan hier om informatie aan te vragen. 


Deel artikel