Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Actiedag

De jongeren van Zip your Lip uit het filmpje zagen met eigen ogen welk verschil we kunnen maken in het leven van kinderen. Zo'n verschil kunt u als kerk ook maken door in actie te komen!


Organiseer een activiteitendag voor het werk van World Vision. Een positieve dag voor gemeenteleden én een hele concrete manier om iets te betekenen voor kwetsbare kinderen in armoede.

Ideeën en tips 

Wat dacht u van een sponsorloop door het dorp of de stad, een benefietconcert met bands en/of koren of een rommelmarkt? We helpen u graag met ideeën voor het invullen van deze dag. Klik  hier voor de ideeënlijst.

Samen in actie

Laat ons weten wanneer jullie in actie komen. We helpen graag om de actie samen met jullie tot een succes te maken. Neem voor meer informatie, materialen en ideeën contact op met het kerkenteam van World Vision via 033-4643444 of mail naar kerken@worldvision.nl. Na de actie kunnen jullie het geld overmaken op NL98 INGB 0000 0000 99 o.v.v. Actiedag en naam gemeente.

 


Deel artikel