Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Kerken

Kijken we om ons heen, dan zien we een gebroken wereld. Een wereld zoals God het niet heeft bedoeld. In de Bijbel gaan meer dan 2.000 teksten over armoede en onrecht. God wil ons duidelijk iets leren over onze rol in deze gebroken wereld. Maar wat precies? Wat kunnen wij concreet betekenen voor al die mensen in nood? Ontdek samen met ons wat deze Bijbelse boodschap voor u en uw gemeente betekent.

Onze mogelijkheden 

Button Sprekers Button Jongeren Onvoltooid Met Arnold Wienen

 Button Collecte Button Boeken 

iPray2day

Wist u dat we ook betrokken zijn bij de gebedsapp iPray2day? Wilt u meebidden voor specifieke punten van ons werk? Ga dan naar de site en kijk hoe u de app kunt downloaden. 

Meer weten? 

Wilt u gebruik maken van één of meerdere mogelijkheden of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier om informatie aan te vragen of neem direct contact met ons op via kerken@worldvision.nl of 033-46 43 444. 


Deel artikel