Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een belangrijke plaats in binnen bedrijven. Het betekent verantwoordelijkheid nemen als bedrijf, maar het levert ook meer klanttevredenheid op en een positieve bijdrage aan het bedrijfsimago. Het draagt bij aan uw ambitie, aan groei en aan succesvol zijn.

Waarom ondernemen op wereldniveau?

Samenwerking Vreugdenhil, Made Blue en World VisionKinderen hebben ook ambitie. Zij willen groeien en tot volle bloei komen! Kinderen in ontwikkelingslanden verdienen voeding, gezondheidszorg en onderwijs. Een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. Luisteren naar kinderen en armoede en onrecht aanpakken. Dat samen waarmaken is het mooiste wat u kunt doen.

Ondernemen op wereldniveau met World Vision, betekent niet alleen toegang tot de lokale markt, relatiebeheer, image building en invulling geven aan het MVO-beleid. Ondernemen op wereldniveau betekent ook een extra dimensie voor uw bedrijf, door het te verbinden aan het leven van jonge en kwetsbare kinderen.

Samen ondernemen met wereldambitie

We lichten onze aanpak graag toe in een persoonlijke kennismaking, om te kijken op welke manier uw bedrijf en World Vision complementair aan elkaar kunnen zijn. Met uiteindelijk het doel: Elk kind tot bloei! Bel voor meer informatie naar: 033-4643444 en vraag naar één van onze fondsenwervers.

Vanuit World Vision Nederland werken wij ondere andere samen met Made Blue, DSM en Vreugdenhil.  


Deel artikel