Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Bedrijven

Als ondernemer wil je groeien en succesvol zijn. Nieuwe dingen ontwikkelen en steeds je horizon verleggen. Kinderen hebben diezelfde ambitie! Via World Vision kunt u zich als ondernemer op een eigen en bijzondere manier verbinden aan de meest kwetsbare kinderen in armoede.

World Vision is met ruim 65 jaar ervaring een bekende naam in het ontwikkelingswerk gericht op de meest kansarme kinderen. We zijn partner met o.a. WHO (World Health Organisation) en werken veel samen om onrecht en misstanden voor kinderen te bestrijden. Of dat nu is op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg of microfinanciering: we willen dat zij een hoopvolle toekomst tegemoet gaan, waarin zij hun ambities waarmaken en zelf wereldburgers worden die hun bijdrage leveren. 

Waarom World Vision?

  1. Wereldwijd actief
  2. Individuele begeleiding en deskundig advies
  3. Sterke partner voor uw MVO-activiteiten
  4. Transparant en betrouwbaar
  5. Donaties zijn fiscaal aftrekbaar

Sponsorpartner

Ondersteun kinderen in ontwikkeling. Koppel bijvoorbeeld uw medewerkers aan de sponsorkinderen. Kindsponsoring zorgt er onder andere voor dat kinderen naar school kunnen, toegang krijgen tot goede gezondheidszorg en opgroeien in een veilige omgeving. Vanaf 10 sponsorkinderen zijn extra ondersteuningsopties, zoals een wandbord in uw bedrijf of een uitwisselingsbezoek, bespreekbaar.

Themapartner

Uitreiking chequeOndersteun een bepaald thema, zoals gezondheidszorg. Financier bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe gezondheidskliniek of maak schoon drinkwater voor duizenden kinderen mogelijk door een nieuwe waterpomp te financieren. Er zijn concrete mogelijkheden vanaf €5000.

Ontwikkelingspartner

Sponsor een gedeelte van één van onze projectgebieden en maak duurzame ontwikkeling in de breedste zin van het woord mogelijk. Niet alleen kinderen bloeien op. Hun hele omgeving wordt vooruit geholpen! Mogelijk vanaf €1500 per jaar voor een periode van tenminste 3 jaar.

Hoe ziet zo'n projectgebied er uit? Bekijk het filmpje over ons King'Ori-project in Tanzania!

Uw bijdrage kan zelfs nog meer effect hebben! Lees hier meer over belastingvoordeel of het geven per schenking. 

Samen op zoek naar een mooie samenwerking

We zoeken graag samen met u naar een mooie samenwerking, zodat we met elkaar de levens van kinderen tot volle bloei kunnen brengen. Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking, neem contact op. We denken graag met u mee hoe we de samenwerking kunnen concretiseren in een manier die past bij uw medewerkers en/of klanten.

JacquelineJacqueline Niezink
Relatiemanager
033-4643191
jacqueline_niezink@worldvision.nl


Deel artikel