Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Verras uw sponsorkind met de kerstgroet

Straks is het weer feest in de sponsorprojecten. De kinderen staan vol verwachting in de rij te wachten. “Is er post voor mij uit Nederland?” Wat en verrassing is het dan dat uw kaart daartussen zit. En voor uw sponsorkind om te ontdekken dat u aan hem/haar denkt en uw sponsorkind waardevol vindt. Het laat de kinderen stralen!

Hoe werkt het?

1. U krijgt van ons de kerstgroet thuisgestuurd.
2. Schrijf uw wensen op en versier de kaart.
3. Stuur de kaart voor 25 oktober terug naar ons kantoor in Amersfoort.
4. Onze vrijwilligers sorteren de kaarten en sturen deze op naar de projectgebieden van de sponsorkinderen.

Schrijftips

Wensen / My wish for you:

A peaceful and healthy life with lots of friends, joy and laughter.
(Een vredevol en gezond leven met veel vriendjes en plezier.)

All the best for the new year to come and new opportunities to live your dreams. (Het allerbeste voor het nieuwe jaar en nieuwe kansen om je dromen waar te maken.)

Bemoediging

You are doing very well, we are proud of you. Keep up the  good work at school, this is very important for your future. (Je doet het heel goed, we zijn trots op jou. Ga zo door op school, dit is belangrijk voor je toekomst.)

You are a special gift. (Jij bent een geschenk.) 

You are unique, I like it that you are... (Jij bent uniek, ik vind het mooi dat jij.... (benoem eigenschap kind) ) 

Vragen die u kunt stellen 

Hoe ziet een dag uit jouw leven eruit?  (What does a day in your life look like from early morning until you go to sleep?)

Wie is je favoriete vriendje/vriendinnetje en wat doe je graag met hem/haar?  (Who is your favorite friend and why? What do you like to do together with her/him?)

Andere gespreksonderwerpen zijn het gezin, hobby's, beroepen en sporten. 

Een extra bijzonder geschenk 

Wilt u niet alleen uw sponsorkind, maar ook een ander kwetsbaar kind omarmen en een kerstgift geven? Maak deze gift over op NL98 INGB 0000 0000 99 o.v.v. kerstgroet of klik op onderstaande button en doneer via de website.

Doneer uw kerstgift


Deel artikel