Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Hoe gaat het met mijn sponsorkind?

Hoe gaat het met mijn sponsorkind? Is het gezond? Hoe gaat het op school? En wat gebeurt er in de omgeving? Als sponsor wilt u natuurlijk weten hoe het met uw sponsorkind gaat! Op verschillende manieren blijft u op de hoogte.

Welkomstmap

Eth meisjeAls nieuwe sponsor ontvangt u onze welkomstmap. Door de foto, introductie en achtergrondinformatie maakt u direct al kennis met uw sponsorkind.

Update uit het project

Tekeningen Child Health NowElk jaar krijgt u een update uit het project met een bericht of mooie tekening van uw sponsorkind en vertellen we u wat er in dat jaar allemaal bereikt is in het projectgebied.

Eindejaarsgroet 

Eindejaarsgroet World VisionElk jaar ontvangt u in oktober de eindejaarsgroet. Op deze kaart kunt u een leuke boodschap schrijven of tekening maken voor uw sponsorkind. Een bijzonder cadeau voor uw sponsorkind en in de meeste gevallen sturen ze u altijd een leuk berichtje terug. En natuurlijk kunt u het hele jaar door schrijven met uw sponsorkind. Hoe vaker u schrijft, hoe vaker u ook een bericht terugkrijgt. 

E-news & Facebook 

King'Ori feest 1Een nieuwe waterpomp, een sponsor op bezoek in het projectgebied van uw sponsorkind of ander nieuws. Via de maandelijks emailnieuwsbrief en onze Facebookpagina bent u als eerste op de hoogte! 

Wat gebeurt er in het projectgebied van mijn sponsorkind?

Bent u benieuwd wat er allemaal gebeurt in het projectgebied van uw sponsorkind? Bekijk dan de speciale programmapagina's. 


Deel artikel