Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Voor u als sponsor

Wat te gek! Als sponsor maakt u een verschil in het leven van kinderen, hun families en de hele omgeving. Samen werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision straks weg is. Dat is toch prachtig?

Dankzij uw betrokkenheid komt uw sponsorkind helemaal tot bloei. Een sponsor die in je gelooft, is bijzonder waardevol voor elk kind. U kunt op verschillende manieren betrokken blijven bij de ontwikkeling van uw sponsorkind, de familie en de omgeving. 

Hoe gaat het met mijn sponsorkind? 

Updates vanuit het projectgebied, brieven en kaarten van uw sponsorkind, de eindejaarsgroet, de e-news en Facebook... U blijft op allerlei manieren betrokken bij de ontwikkelingen in het leven van uw sponsorkind en de hele omgeving. 

Lees meer 

Schrijven & e-mailen 

Een glimlach van oor tot oor krijgen kinderen als ze sponsorpost uit het verre Nederland krijgen. Bekijk de laatste tips en trics voor een mooie kaart of mail. 

Lees meer 

Sponsorbezoek 

Met eigen ogen zien hoe het leven van uw sponsorkind verandert? Ga op bezoek en zie welke impact uw sponsoring heeft! 

Lees meer 

Service 

Wilt u uw gegevens wijzigen? Denkt u na over een periodieke schenking voor minimaal 5 jaar of heeft u meer vragen over sponsoring? 

Lees meer 


Deel artikel