Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Wat doet World Vision?

17-3-2017

Met het geld dat World Vision via Giro555 krijgt, helpen we mensen in Somalië. Internationale hulp is hier ontzettend hard nodig. Bijna 3 miljoen mensen hebben honger en de verwachting is dat dit aantal alleen maar toeneemt.

We maken ons vooral zorgen om de kinderen, die het hevigst lijden aan ondervoeding en een tekort aan water. Daarom helpen we in Somalië kinderen met een voedsel- en waterprogramma! 

Omdat er niet genoeg drinkwater is, brengen we water in trucks naar de mensen toe. In de komende anderhalve maand gaan we ruim 10.000 mensen van schoon drinkwater voorzien. Ook zorgen we ervoor dat gezinnen weer voedsel hebben, zodat ze de droogte en honger kunnen overleven. 

En verder?
Niet alleen in Nederland wordt volop actie gevoerd tegen honger. Ook onze collega's in andere kantoren zetten zich in voor deze kwetsbare groep mensen. Daardoor kunnen we ook in Zuid-Soedan, Kenia en Ethiopië mensen helpen die getroffen zijn door deze ellende. In totaal wil World Vision 2.2 miljoen mensen bereiken met hulp.

Giro 555-geefnu -button


Deel artikel