Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Feest in Adicca

Na 15 jaar nemen we afscheid van ons sponsorprogramma in Adicca. Een moment waar we, samen met u als sponsors, trots op mogen zijn. In 1999 leefde de bevolking van Adicca in armoede en was er veel geweld en misbruik, de gezondheidszorg was slecht en veel kinderen gingen niet naar school. Dankzij uw betrokkenheid zijn de leefomstandigheden totaal veranderd! Dat is reden voor feest. Niet alleen in Adicca, maar ook in Nederland!

De mensen uit Adicca willen u graag bedanken en dat doen ze in het filmpje. Geniet van alles wat bereikt is in het leven van uw sponsorkind, de familie en de omgeving en bekijk de verhalen, foto's en resultaten!


Adicca

15 jaar Adicca

26-8-2014 15 jaar lang werkten we in Adicca. Wat is er in die jaren gebeurd en wat zijn de resultaten?

Lees verder
Het landschap van Adicca

Fotoverslag

26-8-2014 In welk projectgebied groeien de kinderen op? Hoe ziet zo'n klaslokaal eruit? Voor welke kinderen hebben we ons al die jaren ingezet? Bekijk de foto's uit Adicca.

Lees verder
Ruud en Melvia

Reisverslag

26-8-2014 Directeur Ruud van Eijle bezocht het projectgebied en neemt u in zijn blogs mee naar Adicca. Iets met ratelslangen, hoge temperaturen, maar ook prachtige ontmoetingen.

Lees verder
Nolvin aan het werk op het kantoor in Adicca

Sponsorkinderen vertellen

26-8-2014 Hij is 21. Zij 23. Hij is student aan de universiteit. Zij staat voor de klas. Nolvin en Eliza vertellen hoe sponsoring hun leven veranderde!

Lees verder
World Vision team

Dankwoord

26-8-2014 De afronding van het project is voor Gustavo Perez, manager van het programma, extra bijzonder. Samen met hem kijken we terug.

Lees verder
Ambassadeurs Bram en Esther op bezoek bij hun sponsorkind

Hoe nu verder?

26-8-2014 Hoe neemt u afscheid van uw sponsorkind? En wat gebeurt er nu in Adicca als World Vision straks weg is?

Lees verder