Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Help de vluchtelingen

"Hun handen werden achter hun rug vastgebonden. Eén van hen had een groot schotwond. Bij de ander was de keel doorgesneden. Ik zag het met mijn eigen ogen en ik kan het niet vergeten..." - Ali (12) uit Syrië

Wat Ali en al die Syrische kinderen op de vlucht meemaken is onbeschrijflijk. Ze zien verschrikkelijke dingen, groeien op in een tent en hebben amper toegang tot voedsel, zorg en onderwijs. U kunt ervoor zorgen dat Ali en al die andere kinderen hulp bij traumaverwerking krijgen, naar school kunnen, water krijgen en voedsel krijgen. Want met uw gift helpt u de meest kwetsbare kinderen in de meest onveilige gebieden! 

Met uw hulp de juiste zorg
Met uw hulp willen we 110.000 vluchtelingen helpen!

  • We delen hygiënepakketten uit, zodat kinderen minder snel ziek worden.
  • We vangen getraumatiseerde kinderen op en helpen hen met het verwerken van hun trauma's.
  • We onderzoeken en behandelen zieke kinderen.
  • We delen medicijnen uit aan kinderen en zwangere vrouwen.
  • We geven kinderen onderwijs. 
  • We zorgen voor schoon drinkwater en voedsel. 

Helpt u mee? 

Dit belangrijke werk kunnen we niet doen zonder uw steun. Helpt u mee zodat we kinderen als Ali weer een toekomst kunnen geven?

Geef een gift Word donateur


Deel artikel