Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.

Help de vluchtelingen

Aaliya, 6 jaar: “Ik zorg heel goed voor mijn zusjes, want ik ben de oudste en mijn vader zei dat ik goed op hen moet passen.” De zusjes Aaliya, Hasna (4) en Amal (1) zitten voor hun tent. Hasna is haar nagels aan het lakken met modder. Aaliya houdt haar jongste zusje dicht tegen zich aan en probeert haar te beschermen tegen de koud. Hun moeder is ziek en hun vader bleef achter in Syrië. Wat een verantwoordelijkheid draagt dit meisje van zes!

Geef bescherming
De kleine Aaliya en haar zusjes weten niet hoe het is om veilig te kunnen spelen en naar school te kunnen gaan. Voordat zij geboren waren, was het al oorlog.

Dankzij betrokken gevers zoals u, konden we al aan de slag in dit gebied. We bouwden waterpompen en mobiele klinieken. En we deelden kachels en dekens uit, zodat de nachten minder koud zijn. Maar helaas bereiken we nog lang niet alle kwetsbare kinderen, terwijl zij onze hulp zo hard nodig hebben. 

Water redt levens

Wilt u ons helpen om Syrische kinderen te beschermen? Bijvoorbeeld in Idleb, waar 90% van de bewoners geen toegang heeft tot schoon drinkwater. Met uw gift zorgt u ervoor dat we in Idleb waterleidingen kunnen aanleggen en herstellen, jerrycans uit kunnen delen en de mensen kunnen trainen in hoe ze de watersystemen onderhouden. Zo zorgt u ervoor dat duizenden kinderen schoon drinkwater krijgen én minder snel ziek worden! 

Helpt u mee? 

Dit belangrijke werk kunnen we niet doen zonder uw steun. Helpt u mee zodat we kinderen als Aaliya weer een toekomst kunnen geven?

Giftsuggesties World Vision

Geef bescherming Word donateur


Deel artikel