Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Wij kunnen de verkregen informatie niet verbinden aan een persoon, maar gebruiken deze om op sociale media content af te stemmen op interesses van onze gebruikers.


Geef Nour een veilig thuis!

Nour, 6 jaar: ‘Samen met mijn vader, moeder, broers en zussen ben ik gevlucht. Het was niet meer veilig om in ons huis in Mosul (Irak) te blijven wonen. Al twee jaar konden we ons huis niet uit, anders zouden we vermoord worden. Van familie kregen we eten en drinken. Het was moeilijk om zo te leven. Op een nacht zijn we gevlucht. We moesten wel twee uur lopen door een rivier. We zijn toen naar een kamp gebracht. Nu wonen we met z’n achten in een kleine tent. Er zijn niet genoeg matrassen, die moeten we delen. Helaas hebben mijn ouders geen geld meer om eten en kleren voor ons te kopen.’

Dankzij uw trouwe steun hebben we in de afgelopen jaren al meer dan twee miljoen vluchtelingen geholpen met voedsel, schoon drinkwater en gezondheidszorg. We creëren veilige opvangplekken voor kinderen en doen er alles aan om kinderen zoals Nour een thuis te geven.

Helpt u mee?

Dit belangrijke werk kunnen we niet doen zonder uw steun. Helpt u mee zodat we kinderen als Nour een veilig thuis kunnen geven?

Nour1

Ja, ik wil eenmalig een gift geven

euro van mijn rekening af te schrijven.

1. Mijn gegevens:

(1234 AA)
- - (dd-mm-jjjj)

* velden met een sterretje zijn verplicht in te vullen.

World Vision Nederland garandeert je privacy. We zullen de gegevens die we via de website ontvangen vertrouwelijk gebruiken. Ook zullen we gegevens niet verkopen, verhuren of ruilen met andere organisaties.

Verzenden

Deel artikel